Вівторок, 22 листопада 2022 07:26

Вебінар – 08.11.2022

08 листопада 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся вебінар «Сьогодення та перспективи розвитку безпілотних аерокосмічних комплексів» для учнівської та студентської молоді.

Організатори – Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ.

Спікери-науковці – Остроумов Іван, професор кафедри аеронавігаційних систем ФАЕТ НАУ, доктор технічних наук, професор (https://www.youtube.com/c/IvanOstroumov);

Габрусенко Євген, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ НАУ, кандидат технічних наук, доцент.

Учасників онлайн-заходу зацікавила історія виникнення та приклади сучасних безпілотних аерокосмічних систем (БАС), головні задачі БАС для забезпечення високої точності пілотування в складних метеорологічних та інших умовах, адже для їх вирішення розроблено та вдосконалюються відповідні системи управління, навігації, передачі даних та захисту інформації.

Вебінар можна переглянути у записі  https://www.youtube.com/watch?v=5WVcP_fpOZw&t=2332s

Прочитано 55 разів