Четвер, 03 грудня 2020 12:50

Власний компас профорієнтації. Перетворення мрії в ціль

Центр обдарованої учнівської молоді ІІОТ НАУ запрошує учнів старших класів навчальних закладів освіти на вебінар з циклу «Власний компас профорієнтації. Перетворення мрії в ціль».

Дата проведення: 14 січня 2021 року о 15:00 – 15:40.

Форма проведення: онлайн, на платформі Zoom. Участь безкоштовна.

 

Підключитися до конференції Zoom
https://us04web.zoom.us/j/9488278889?pwd=SEdpRVFMYTZuMjRZMkoxUTdjZ21sQT09

Ідентифікатор конференції: 948 827 8889
Код доступу: 9YWddH

 

Професійну орієнтацію нами розглядається як соціальну технологію саморозвитку, тому що вона спрямована на соціалізацію особистості, і в кінцевому результаті її професійному становленні. Наш підхід профорієнтації будується не стільки на потребах ринкової економіки, скільки враховується внутрішній резерв: усвідомлення особистісних сильних сторін, інтересів, планів, мрій та цілей і властивих кожному інструментів.

Вебінар «Власний компас профорієнтації. Перетворення мрії в ціль» сприятиме школярам оволодінню навичками використання себе самого, як головного інструменту особистісної профорієнтації. Вебінар присвячено самопізнанню.

Слухачі отримають комплекс вправ, які сприятимуть перетворенню мрії в ціль. Наша профорієнтаційна діяльність, з одного боку, активізує самопізнання, а з іншого – виступає умовою стимуляції до особистісного розвитку, досягненню мети, самореалізації особистості в її майбутній професійній діяльності.

Спікер  Богдан Піонтковський-Вихватень – кандидат педагогічних наук, психолог-аналітик, груповий психотерапевт, психолог Центру обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету.

Для участі у вебінарі потрібно зареєструватись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-KxovQwTkBQnF8GE-vGBblgWUMJ1dpLtJ5VyDZ57bL3KNGA/viewform

Доступ до вебінару буде надіслано зареєстрованим учасникам персонально.

Довідки: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел.: (044)406-72-09, (044)406-74-15

 

 
Прочитано 197 разів