Дні НАУки

Дні НАУки – освітні заходи, що мають на меті залучення обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької діяльності в різних галузях науки і техніки.

Онлайн реєстрація

Щоб вирішити для себе найважливіші питання щодо свого професійного майбутнього треба все побачити на власні очі, почути самому, побувати в атмосфері нових вражень та відчуттів, пережити хвилювання та неймовірні емоції серед студентства в середовищі вишу. Саме тому, НАУ гостинно запрошує школярів на Дні НАУки, які проводиться в рамках реалізації програми університету «Обдарована особистість» та на замовлення МАН України.

Для учасників заходу передбачені змістовні наукові лекції, майстер-класи, цікаве спілкування, навчальні екскурсії до Науково-технічної бібліотеки, Музею НАУ та Навчального Ангару. Під час Днів НАУки учні отримають науково-пізнавальну інформацію з різноманітних питань науки і техніки в цікавій та доступній формі.

У рамках проведення Освітнього марафону «Навчання і розвиток» та Літньої школи-2021 науковці Національного авіаційного університету пропонують учням 9-11 класів закладів середньої освіти, позашкільних навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти онлайн-перегляди:

наукових лекцій
віртуальних екскурсій
творчого літературного вечора

Участь у заходахбезкоштовна!

Прийом заявок:
тел.: (044) 406–79–08, 406–74–15, 406–74–04
e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
www.facebook.com/obdarovana